|
|
Lån  


 
Vil du have mere komfort, end du betaler for, så er der nogle gange muligheder for det.

1. Ankom til hotellet mellem kl. 16 og 18. Da vil receptionisten typisk kende nattens belægning og flytte dig til et bedre værelse, hvis du taler godt for dig.

2. Bestil ikke det billigste værelse. Chancen for at blive opgraderet er større, hvis du booker i det mellemste prisniveau.

3. Find fejl. Er der støj på værelset, eller var det ikke klar, da du kom? Fortæl det på en pæn måde til personalet det vil måske give en kompensation.

4. Vær loyal over for hotellet. Din chance for en opgradering stiger, hvis du ved bookingen fortæller, at du har været der før.

5. Specielt i udlandet skader det ikke at fortælle hotellet, hvis du har en fin titel. Typisk vil hotellerne gerne have betydningsfulde folk til at støtte omdømmet.

6. Smil og tal pænt med receptionisten. Med venlighed kommer man langt.

7. Spørg direkte, om du kan blive opgraderet. Det værste, der kan ske, er at du får et nej.

8. Fortæl gerne receptionisten, hvis du er på hotellet i en særlig anledning, f.eks. en fødselsdag eller bryllupsrejse.hotel tilbud hoteltilbud hotellerInformation på sider:

Tips der får dig opgraderet på hotellet - Rejsebøger - Designhotel - Gode råd om hoteller - Rejser & Ferie - Pakkerejser - Flyrejser - Rejseoplevelser - Bilferie - Få de bedste hoteltilbud - Hotel - Hoteltilbud - Afbudsrejser - Du er her: Hoteltilbud - Hoteltilbud - hotel tilbud hoteltilbud hoteller