|
|
Lån  


 
Her er en række ting du skal være opmærksom på når du skal bo på hotel.

Hotel i forhold til besøgssteder
Overvej grundigt hvor det steder du skal besøge ligger i forhold til hotellet. Kan du går derhen, og hvis ikke er det nemt at tage offentlige transportmidler. Hvis man bliver nød til at tage taxi, så kan de hurtigt blive dyrt, så er der måske billigere at vælge et hotel der er tæt på, selv om det er dyrere.

Indretning
Hvilken indretning skal værelset have?. Skal der være TV?. Internet?. Minibar/køleskab?. Karbad?.

Støj
Et hotel har normalt værelser på begge sidder at en bygning. Den ene side ligger normalt ud til en gade med biler og andet det støjer. Overvej om du skal bede om et værelse på den anden side. Overvej i det hele taget om der kan være nogle støjmæssige gener ved det hotel du er ved at vælge.

Udsigt
Hvilken udsigt vil du have. Skal der være en grønt udsigt, eller skal det være havudsigt?.

Er bestilling modtaget?
Sørg for at sikre dig at din bestilling er modtaget og accepteret. Normalt vil hotellet sende dig en mail om at de har modtaget din bestilling.

Værdigenstande
Et hotelværelse er ikke det mest sikre sted at have sine værdigenstande

Sikkerhed
Sæt dig som det første ind i hotellets sikkerhedsplan, så du ved hvad du skal gøre for at komme ud, selv hvis det er midt om natten.

Faciliteter
Hvilke faciliteter skal der være på hotellet?. Skal det være muligt at spise der?. Skal der være swimmingspool. Bar?.hotel tilbud hoteltilbud hotellerInformation på sider:

Designhotel - Rejseoplevelser - Få de bedste hoteltilbud - Pakkerejser - Tips der får dig opgraderet på hotellet - Flyrejser - Hoteltilbud - Hotel - Rejser & Ferie - Gode råd om hoteller - Bilferie - Rejsebøger - Afbudsrejser - Du er her: Hoteltilbud - Hoteltilbud - hotel tilbud hoteltilbud hoteller